Språkstimulerende læringsmiljøer

Språkstimulerende læringsmiljøer - Liv Gjems | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Gjems
DIMENSJON
5,56 MB
FILNAVN
Språkstimulerende læringsmiljøer.pdf
ISBN
5211568003715

BESKRIVELSE

Barn trer inn i et språkmiljø fra det øyeblikk de blir født, og de er fra starten av avhengige av å møte voksne, foreldre og øvrig familie, som trekker dem inn i språklige samspill. All læring, og ikke minst språktilegnelse, avhenger av gode, trygge relasjoner mellom voksne og barn. I denne boken presenteres forskningsbasert kunnskap om det som støtter og fremmer barns språktilegnelse i barnehagen. Barn i barnehagen kan ha svært ulike erfaringer med språk, og behovet for språklig støtte og stimulering varierer. Bokens tema dreier seg altså om spørsmålet: Hvordan stimuleres språktilegnelsen hos barn? Inngår i serien Dette vet vi om ... Barnehagen

I Martodden barnehage jobber vi med kultur for læring i alle møtefora. Alle ansatte tilhører en profesjonell læringsgruppe.

Legg i ønskeliste. Barnehagens arbeid med tidlig litterasitet.

RELATERTE BØKER