Strikkelyst

Strikkelyst - Hilde Margrethe Edland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Margrethe Edland
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Strikkelyst.pdf
ISBN
8467382433086

BESKRIVELSE

STRIKKING ER GØY! 35 herlig enkle oppskrifter venter! Rask strikk på tykke pinner, for strikkelyst og skaperglede - til både nybegynnere og viderekomne. Trendy favorittgensere på rekke og rad, som lett også kan strikkes som tunikaer og kjoler - med utgangspunkt i samme basisoppskrift. Myk selvlaget mote med tidløst design, komfortable anvendelige plagg i lekkert kvalitetsgarn til damer i alle aldre - men også noe til mannen. Størrelsene går fra S-XXL og modellene spenner vidt, fra rettstrikk og glattstrikk til patentstrikk og etter - i otte farger og med raske resultat. Ensfarget eller erfarget, korte eller lange. Du får også oppskrifter på kult tilbehør og spennende restegarnsprosjekt. Nærmere beskrivelser, pinnebruk, strikkefasthet, fargeforklaringer, gode ord, generelle tips og råd hører også med til historien. Gled deg! Hilde Margrethe Edland står bak suksessen «Kjoledamen», med fokus på salg av eget design i tillegg til retro dameklær. Nettbutikken ble Norges største innen nisjen, og hun har også ere ganger blitt nominert til, og deltatt på Oslo Fashion Awards med sitt strikkedesign. Nå satser hun for fullt på Strikkelyst, både med nettbutikk, blogg, produkter og bok. Ambisjonene er klare: Hun vil spre strikkelyst og dele skaperglede ved å bidra med unike, lekre design og enkle oppskrifter som alle kan få til - med raske resultat

Du kan velge mellom små og store prosjekter, og lage alt fra enkle luer, votter, sokker og strømper, til større prosjekter som gensere, kjoler og kofter. Til de aller minste kan du strikke smetteskjerf og babysokker, lune babytepper, bodyer og kjørepose ... Strikkelyst - Knits of Norway, Stavanger, Norway.

Du kan velge mellom små og store prosjekter, og lage alt fra enkle luer, votter, sokker og strømper til større prosjekter som gensere, kjoler og kofter. Kjøp Strikkelyst fra Tanum Det er kjærlighet i hver maske! Denne strikkeboken inneholder alt du trenger, enten du er nybegynner eller en erfaren strikker! Blant 150 modellene kan du velge mellom alt fra de enkleste skjerf og luer til større plagg som jakker og kofter. Så kan man på nytt vise omsorg,vise at man bryr seg om og at folk er mer enn bare en butikkleder med strikkelyst og garnfetish. Bruk desember til å komme tettere på livet - bry deg om deg selv, og dine.

RELATERTE BØKER