Trolldeig forever

Trolldeig forever - Norunn B. Schjerven | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Norunn B. Schjerven
DIMENSJON
11,75 MB
FILNAVN
Trolldeig forever.pdf
ISBN
2697913642747

BESKRIVELSE

Hobby med humor! Med Norunn Blichfeldt Schjervens humoristiske trolldeigskilt er en ny trolldeigbølge på vei over landet. I denne boka gir hun både praktiske råd for trolldeiglaging og den aller beste trolldeigoppskriften, samtidig som hun viser fram sine egne kreasjoner; skilt med absurde, rare og morsomme tekster i trolldeig - som «Trolldeig mot terror», «Jeg er ganske glad i deg» og «Nei takk, jeg ønsker ikke å komme ut av komfortsonen min». I tillegg inneholder boka rikelig med fun facts, trolldeighistorier og «vitnesbyrd» fra kjendiser som har et personlig forhold til forfatterens trolldeigskilt.Bla i boka

... Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 vi lager trolldeig masse, har to barn, 1 og 3 år, og vi bruker den som play-dog.

Oppskrift til en god porsjon: 4 kopper mel. 2 kopper salt - jeg brukte Seltin da dette var eneste jeg hadde og det funker like bra.

RELATERTE BØKER