Ung må verden ennu være

Ung må verden ennu være - Nordahl Grieg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nordahl Grieg
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
Ung må verden ennu være.pdf
ISBN
6411563646285

BESKRIVELSE

Forsiktig modernisert tekst og med forord av Eirik Wig Sundvall og Sigurd Tenningen. Ung må verden ennu være er Nordahl Griegs siste roman. Romanen fikk stor oppmerksomhet da den ble utgitt i 1938. Handlingen spenner fra den spanske borgerkrigen til Moskva-prosessene. Den er gjennomsyret av tidens uro med de ideologiske og filosofiske konfliktene som lå bak den spente politiske situasjonen. På mange måter er Ung må verden ennu være en hyllest til sosialismen. Den er fylt av kjærlighet til det Grieg forsvarte, hat til det han foraktet. Er det mulig å fordrive ondskap uten selv å bruke ondskap? Med nyskrevet forord av Eirik Wig Sundvall og Sigurd Tenningen.

Skal vi bruge vold, sætte livet ind for det, vi ved, er ret - eller være neutrale, med hænderne i skødet og Ung må verden ennu være. Del: En kan vanskelig annet enn beundre standhaftigheten og de tilslørende evnene som samlet bor i HSØs og OUS' administrasjon.

Han har skrevet om verden, om den kjempende verden. Om den som går under og om den som ... Ung må verden ennu være Verdensborger nummer syv milliarder.

RELATERTE BØKER