Vekk meg når det er over; diagnose ME

Vekk meg når det er over; diagnose ME - Live Landmark | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Live Landmark
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Vekk meg når det er over; diagnose ME.pdf
ISBN
5030315235292

BESKRIVELSE

Live Landmark var ressurssterk og vellykket på alle måter. Hun ble liggende i mer enn tre år etter en alvorlig infeksjon, men ble «frisk» i løpet av tre dager i London. Les den utrolige historien! "Jar, mai 2016. Det er straks ni år siden jeg ble frisk, og åtte år siden jeg holdt mitt første kurs. Det har skjedd mye siden. Veldig mye... I denne nyutgaven av Vekk meg når det er over får du detaljer om metoden, en hjerneforskers perspektiv, litt håp på veien, og noen ord om motvind.

Boken er skrevet for å vise at det er mulig å gå skikkelig i grøfta, for deretter å bli helt frisk igjen. Forfatterens royalty går direkte til... Vekk meg når det er over (Ebok) av forfatter Live Landmark.

Forfattere Live Landmark (forfatter), Hilde Wøhni Joakimsen (medforfatter) Forlag Arneberg. Utgitt 23 november 2016.

RELATERTE BØKER