Vi kan ikkje eige kvarandre

Vi kan ikkje eige kvarandre - Arne Ruset | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Ruset
DIMENSJON
8,57 MB
FILNAVN
Vi kan ikkje eige kvarandre.pdf
ISBN
4570125639783

BESKRIVELSE

Livet er ikke enkelt. Man må leve det alene. Det er mye motgang. Men det er ikke umulig. Det er det viktigste budskapet i Arne Rusets diktning. Det er en varm fortrolighet i disse diktene. Varmen går gjennom hele forfatterskapet. I det mørke, i det morsomme, i det lyse og i det tragiske. Alt sammen finner du mellom disse permene.

Tusen dikt har fortalt oss At vi ikkje kan eige kvarandre Men vi kan låne kvarandre Og gløyme levere tilbake… at vi ikkje kan eige kvarandre men vi kan låne kvarandre og gløyme levere tilbake. Være sammen | Ekteskap | Parforhold | Den rette.

Nyere innlegg Eldre innlegg Startsiden. Abonner på: Legg inn kommentarer (Atom) Ønsker du å laste ned en Vi kan ikkje eige kvarandre-bok? Bra valg! På vår hjemmeside fondueoost.nl finner du boken Vi kan ikkje eige kvarandre og andre bøker av forfatteren Arne Ruset. - Vi må vise omsyn til kvarandre.

RELATERTE BØKER