Amarone og vinene fra Valpolicella

Amarone og vinene fra Valpolicella - Thomas Ilkjær | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Ilkjær
DIMENSJON
5,36 MB
FILNAVN
Amarone og vinene fra Valpolicella.pdf
ISBN
3192651762074

BESKRIVELSE

Den kraftige, fyldige og unike Amarone er en av Italias mest berømte og ettertraktede viner, men også dens søsken Valpolicella, Ripasso og Recioto della Valpolicella er særdeles verdsatte. Denne boken er den ultimate guide til de smakfulle vinene fra Veneto i det nordlige Italia. Bli med til Valpolicella-området mellom Verona og Gardasjøen og få en beskrivelse av det vakre områdets ulike underområder og vintyper. Få oversikt over den sagnomsuste Amarones historie, lær om de lokale druesortene og få et nærmere innblikk i vinens spesielle fremstillingsmetode. Thomas Ilkjær beskriver inngående de beste og viktigste produsentene, og han omtaler også en lang rekke andre vinhus. Fra de store kooperativer til de små familiebruk og fra de tradisjonsfokuserte purister til de fremsynte modernister. Hvordan smaker vinene? Hvilken amaronestil bekjenner de seg til? Les de første sidene av boka her Om forfatteren: Thomas Ilkjær er skribent i flere vinblader i Skandinavia, og han er initiativtager til og daglig leder av det danske Vinakademiets vinkelnerutdannelse. Thomas Ilkjær er dessuten medforfatter på boken Italiensk vin og har i tillegg vært redaktør for flere vinbøker på Politikens Forlag i Danmark. Dansk presse om boken: «Kjøp boken eller ønsk deg den ... En uforbeholden oppfordring fra meg om å skaffe seg boken og min fulle respekt for et sublimt stykke arbeid.» Vinhulen.dk «Boken er grundig, innsiktsfull og ærlig skrevet, i et behagelig og lett tilgjengelig språk.» Dagbladenes Bureau

Norge er ett av dens viktigste markeder. Hva er det med nordmenn og Amarone? Den er tørr, men har mye sødme, og er så spekket med krydder og smak at det kan bli overveldende.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Vinene Afsnittet beskriver de forskellige typer af Valpolicella, Valpolicella Ripasso, Amarone della Valpolicella og Recioto della Valpolicella, og her går der lidt nødvendig nørderi i afsnittet, da Ilkjær helt formålstjenstligt nævner, at der kan kombineres ikke mindre end 23 forskellige vintyper ud af disse 4 grundtyper. - Vi lager kun Amarone i gode år, forteller Luca Speri, yngstemann i syvende generasjon Speri.

RELATERTE BØKER