Arild Midthun 2

Arild Midthun 2 - Arild Midthun | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arild Midthun
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
Arild Midthun 2.pdf
ISBN
9662395709999

BESKRIVELSE

Arild Midthun har for alvor etablert seg som en av våre yndlingstegnere. Den første boken var viet hans gryende Donald-produksjon, i oppfølgeren går vi litt tettere inn på tilblivelsen av en del av historiene, som er blitt til i et tett team av norske forfattere. Tidligere Donald-redaktør Tormod Løkling dokumenter en research utenom det vanlige, da teamet skulle lage en historie om Hansa-byene. Det ble en hjemreise for forfatter og tegner, som begge er fra Bergen, hvor historien har sitt utspring. Før Knut Nærum ble fast leverandør av Donald-manus, gjorde han et dybdeintervju med den nybakte Donald-tegneren, som er gjengitt i boken. Skjønt noe intervju i egentlig forstand kan det ikke sies å være; som bergensere flest har Midthun snakketøyet i orden og leverer selv både spørsmål og svar. Som om det ikke var nok med bergensere, har krimforfatter Gunnar Staalesen skrevet forordet, for også han har laget en tegneserie sammen med en av Norges mest produktive og mangfoldige tegnere. Ellers utfyller Midthun selv mange av historiene med skisser, og boken presenterer både plakater og forsider.

tegnet julehefter med Truls og Trine, tegneserieboka Ivar Aasen - ei historie om kjærleik og stripeserien Pappa og Pestus.Arild var fast bidragsyter i bladet Pyton og nå er han den eneste nordmannen som tegner serier i Donald Duck & Co. Ditt søk på arild midthun ga 6 personer og du har nådd slutten av listen. Tilbake til trefflisten.

1 har navnedag 2. Send blomst til 1 med Interflora. Livetegning med Donald-tegner Arild Midthun fortsetter i dag, lørdag 18.

RELATERTE BØKER