Brødre i blodet

Brødre i blodet - Ingvar Ambjørnsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
4,49 MB
FILNAVN
Brødre i blodet.pdf
ISBN
1830280546852

BESKRIVELSE

Tredje bok i serien om Elling. En sorgmunter bok om vaklende vennskap, flesk og duppe, hytte-sex og surkålpoesi.Elling er travelt opptatt med å tilnærme seg virkeligheten fra sin nye base, en trygdeleilighet i Kirkeveien. Ved sin side har han Kjell Bjarne, en av hverdagens enkle apostler. Tilværelsen er skremmende, men likevel til å holde ut i små porsjoner. Og når Reidun Nordsletten trer inn på scenen, ferdig besvangret, og med et hjerte av gull, gir livets redde gutter alt de har og litt ekstra.Ingvar Ambjørsen ble tildelt Bokhandlerprisen i 1996 for Brødre i blodet.

Hva skjer Bibliotekene Vi tilbyr. Tredje bok i serien om Elling. En sorgmunter bok om vaklende vennskap, flesk og duppe, hytte-sex og surkålpoesi.

Sammenlign tilbud på Brødre i blodet i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Brødre i blodet Emil Johansen (Innbundet) Tips en venn 302 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER