Brytningstid

Brytningstid - Trine Angelsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Angelsen
DIMENSJON
8,91 MB
FILNAVN
Brytningstid.pdf
ISBN
1170697812798

BESKRIVELSE

Bera har sommerfugler i magen. Oppbruddets time er kommet for den lille familien. Nå venter et nytt eventyr et annet sted - men Breidablikk vil hun alltid bære med seg i hjertet. «Ikke se så trist ut,» sa Bera. De sto på kaia og skulle ta farvel. Marie, Gabriel og lille Olav var med. Hjemme i Breidablikk hadde hun sagt omtrent de samme ordene til resten av huslyden. Så måtte hun til sist dra. Det var tungt å rive seg løs, verre enn hun hadde innbilt seg. I drømmene hadde hun sett for seg hvor lett det skulle bli, ivrig som hun var etter å bo sammen med Nikolai.

Året er 1772 og bare femte år gammel måtte Christina forlate øya St. Croix og flytte til Bergen, i Norge.

Sjanger Særemne Språkform Bokmål Lastet opp 28.04.2005 Tema Snorre Sturlason. Snorre Sturlasons kongesagaer, Heimskringla, er temaet for dette særemnet i litteratur.

RELATERTE BØKER