En lykkens dag

En lykkens dag - Camron Wright | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camron Wright
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
En lykkens dag.pdf
ISBN
1664185912453

BESKRIVELSE

For Ki Lim og Sang Ly er hver dag en kamp for å overleve. De bor på Stung Meanchey, den største kommunale søppelfyllingen i Kambodsja, og livnærer seg ved å plukke søppel som kan selges videre.Som om ikke livet var vanskelig nok, må de også bekymre seg for sitt kronisk syke barn, Nisay, og utgiftene til dyr medisin som ikke virker.Når det ser som mørkest ut, oppdager Sang Ly at den gretne kvinnen som kommer og krever inn husleia har en stor hemmelighet. Hemmeligheten setter i gang en bølge av hendelser som vil endre livet til alle som blir truffet av den.En bok for alle som likte Kunsten å høre hjerteslag "Denne boken skinner."Publishers Weekly"En vakkert fortalt historie om hvor mye mennesker er i stand til å holde ut, og hvor viktig det er å stå opp for sin rett." Booklist.

plass. Holder jeg meg over plass nummer 50 er jeg fornøyd.

I dette intervjuet forteller forfatter Camron Wright om den kambodsjanske familien som inspirerte ham til å skrive boka.For Ki Lim og Sang Ly er… En lykkens dag er forfatteren Camron Wrights fjerde roman, men den første som kommer ut på norsk. Jeg var så heldig å få et forhåndseksemplar, så jeg har kost meg med denne i romjulen - gled deg! Ikke la deg skremme av det sukkersøte coveret og den like søte tittelen, dette er en roman med brodd, som fester seg i hjerne og hjerte. En lykkens dag.

RELATERTE BØKER