Farfars skrin

Farfars skrin - Tone B. Bergflødt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone B. Bergflødt
DIMENSJON
10,11 MB
FILNAVN
Farfars skrin.pdf
ISBN
6609371822428

BESKRIVELSE

Farfars skrin hadde ikke vært åpnet siden krigen. I det hadde han samlet sitt historiske testamente, etterlatt det i et pengeskap og latt skjebnen råde. Lite visste han om hva etterkommerne ville gjøre med hans historie. Ville tiden noen sinne komme da noen ville være villige, eller i stand til å se verden slik han selv så den i 1940? Det skulle han aldri få svar på. Han hadde neppe forutsett at hans sønnedatter mer enn sytti år senere ville skrive en bok basert på innholdet. At det i Norge ville ha utviklet seg til en gryende polarisering, noe liknende den han selv fikk oppleve, og som kom til å gjøre en slik bok ekstra aktuell to generasjoner senere. Dette er fortellingen om forfatterens opplevelser på reisen fra avmakt og fortvilelse til forståelse og forsoning, med bakgrunn i hva hun fant i et skrin etter sin avdøde farfar.

Hans sønn fortalte at farens foreldre visstnok hadde møtt hverandre i en tvangsarbeidsleir i Norge under andre verdenskrig. Søk etter skrin på Kelkoo. Sammenlign tilbud på skrin fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Farfars skrin hadde ikke vært åpnet siden krigen.

Under arbeidet med boka har jeg deltatt på flere skrivekurs: - med Merete Morken Andersen i Italia - med Jan Kjærstad på litteraturdager i Fredrikstad - med Trude Teige på Aschehoug Forlag - Skriveakademiet med Veslemøy Solberg Kjøp Farfars skrin fra Bokklubber Farfars skrin hadde ikke vært åpnet siden krigen. I det hadde han samlet sitt historiske testamente, etterlatt det i et pengeskap og latt skjebnen råde.

RELATERTE BØKER