Kunsten å leve

Kunsten å leve - Jan Vincents Johannessen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Vincents Johannessen
DIMENSJON
9,83 MB
FILNAVN
Kunsten å leve.pdf
ISBN
5860961395420

BESKRIVELSE

Kunsten å leve har siden førsteutgivelsen i 1993 kommet i 20 opplag og er solgt i 135.000 eksemplarer. Den er dermed tidenes mest solgte norske faktabok. Denne vakre og tankevekkende boken blir nå lansert i en utvidet, nydesignet og påkostet utgave. Hele teksten er gjennomrevidert, og forfatteren har lagt til flere nye kapitler. Boken inneholder også nye bilder av Jacob Weidemann, blant annet hans siste signerte maleri. Kunsten å leveer en inspirasjonsbok om livskunst. Jan Vincents Johannessen har samlet kloke tanker fra bøker og fra sine egne og andres erfaringer, nettopp om det å leve.

Den er dermed tidenes mest solgte norske faktabok. Denne vakre og tankevekkende boken blir nå lansert i en utvidet, nydesignet og påkostet utgave.

Kjøp boken Kunsten å leve av Steinar Ekvik (ISBN 9788254312148) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER