Kven skal eige jorda?

Kven skal eige jorda? Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,3 MB
FILNAVN
Kven skal eige jorda?.pdf
ISBN
5277675800850

BESKRIVELSE

Bli med til Ukrainas fruktbare svartjordbelte, til frustrerte småbønder på den polske landsbygda, til danske storbønder med urovekkande høg personleg gjeld, og til ei norsk fjellbygd der familien diskuterer kven som skal arve garden. Maten vi et, og jorda der maten blir produsert, har blitt svært attraktivt for storkapitalen å spekulere i. Denne boka skildrar kappløpet om verdas landbruksjord. Den fortel om investorarenes makt, internasjonal handel og EUs og Norges landbrukspolitikk. Kven som eig jorda har konsekvensar for oss alle. «Denne boka gir en dyp kunnskap om maktforholdene som styrer matproduksjonen, og bør leses av alle som er opptatt av mat, fordeling og handelspolitikk.» Helene Bank, spesialrådgiver i For Velferdsstaten

Kjøp boken Kven skal eige jorda? (ISBN 9788282260633) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Kurs i praktisk HMS-arbeid. Norsk Landbruksrådgiving Østafjells tilbyr kurs i praktisk HMS-arbeid på Gvarv og i Skien. Det blir og presentasjon av Nationens prislønte reportasjeserie «Kven skal eige jorda».

RELATERTE BØKER