Litteraturhistoriens barn

Litteraturhistoriens barn - Anne-Kari Skardhamar | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Kari Skardhamar
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Litteraturhistoriens barn.pdf
ISBN
7149222293568

BESKRIVELSE

Litteraturhistoriens barn gir et litteraturhistorisk perspektiv på et utvalg oppvekstskildringer i sentrale verker i norsk og nordisk litteratur. Startpunktet er middelalder og folkediktning med fortsettelse fra første del av attenhundretallet til 2009. Kapitlene kan leses hver for seg som frittstående analyser, noen som punktnedslag, andre som oversikter innenfor et avgrenset tidsrom. De er ordnet etter de litterære tekstenes kronologi og viser noen sammenhenger og endringer i beskrivelser av barn og barndom gjennom litteraturhistorien. Boka er relevant for arbeid med litteraturstudier og litteraturformidling på ulike nivåer i grunnskole, videregående skole, lærerutdanning og universitet.

110 (Solli plass), Oslo. Nedenfor ligger det informasjon om prisvinnerne, bøkene og juryens begrunnelser.

Anne-Kari Skardhamar. Oscar Wilde, Antonio Gramsci, Anne Frank - noen av litteraturhistoriens mest markante stemmer har skrevet fra fengsel og fangenskap. De reflekterer over egen situasjon, over menneskets ondskap og over verden utenfor. Prosjekter der den primære målsettingen er samarbeid mellom barn/unge fra 0-18 år og profesjonelle forfattere/illustratører.

RELATERTE BØKER