Midtlivskrisen

Midtlivskrisen - J.A. Hazeley, J.P. Morris | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.A. Hazeley, J.P. Morris
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Midtlivskrisen.pdf
ISBN
9393797324104

BESKRIVELSE

Midtlivskrisen er noe vi alle må gjennom, med mindre vi slipper unna eller dør unge. Selv om en saftig midtlivskrise kan få mange til å ønske at de heller døde unge, finnes det mye trøst i andres håndtering av sine kriser. Den trøsten finner du i denne boken. Denne bokserien er spesiallaget for å hjelpe voksne mennesker med å hanskes med livet. Alle bøkene har store bokstaver, nøye utvalgte ord, lettfattelig samspill mellom tekst og bilder og bruk av gjentakelser og humor som pedagogisk virkemiddel. Det gjør bøkene godt egnet til å få voksne mennesker til å tenke at de klarer seg helt utmerket i livet sitt.

Den sper på med litt trening og hudpleie. Midtlivskrisen er en myte! Derfor blir livet bedre etter fylte 50 år. Midtlivet en overgangstid.

- Jeg tror mange opplever denne "kvartlivskrisen" fordi vi har så store forventninger til oss selv . Når vi er 25 år "burde" vi være ferdig med studier, ha fått en god jobb med muligheter for videreutvikling , samtidig som det er nå man begynner å tenke på hvor man vil være om fem år, når man bikker 30, sier Marstrander til Kvinneguiden. Overgangsalder hos menn Derfor lukter menn søtt Testosteronen minker etter 40, og det merkes på kroppslukten. I midten av reisen av livet vårt, fant jeg meg selv i et mørkt tre,, for den rette veien var tapt.

RELATERTE BØKER