Nattens brød

Nattens brød - Johan Falkberget | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Falkberget
DIMENSJON
6,15 MB
FILNAVN
Nattens brød.pdf
ISBN
3826934557524

BESKRIVELSE

An-Magritt vokser opp i samfunnet rundt smeltehyttene på Røros, og alt som 15-åring kjører hun kull og malm. Hun er kvinne i et sterkt mannsdominert miljø og må kjempe den samme kampen som dem. Men med den tyske konstknekten Johannes kommer kjærligheten inn i hennes liv. Etter hvert vokser det fram et ønske og en drøm om å dyrke sin egen jord og klare seg selv. Det er et umenneskelig slit. Men kjærligheten til Johannes er sterk og inspirerer henne til å kjempe seg gjennom all motgangen hun møter fra samfunnet omkring.

"An-Magritt" og "Plogjernet" er de to første bøkene i "Nattens brød", Johan Falkbergets store firebindsverk fra det norske gruvesamfunnet på Røros på 1600-tallet. Omtalen er utarbeidet av BS. Kjøp 'Nattens brød, An-Magritt' av Johan Falkberget fra Norges raskeste nettbokhandel.

Unge An-Magritt kjører malm med en okse fra gruvene til smelte-hytta. An-Magritt er første bind i Falkbergets verk Nattens brød. Her beskriver han livet ved smeltehyttene, menneskene som virket der, og bygdas menn og kvinner i et norsk gruvesamfunn på 1600-tallet.

RELATERTE BØKER