Seierherrene

Seierherrene - Roy Jacobsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roy Jacobsen
DIMENSJON
9,57 MB
FILNAVN
Seierherrene.pdf
ISBN
2181121102012

BESKRIVELSE

Seierherrene er et rikt epos om vår egen tid, og det ufattelige sprang Norge som samfunn gjorde i løpet av et halvt århundre. Romanen følger en kvinne og hennes familie fra Helgelandskysten sommeren 1927 til Oslo våren 1990. Roy Jacobsen ble tildelt Bokhandelprisen i 1991, og ble nominert til Nordisk Råds Litteraturpris for Seierherrene.

Han var også nominert, som første nordmann, til The Man Booker International Prize i 2017, for ... Seierherrene er et rikt epos om vår egen tid, og det ufattelige sprang Norge som samfunn gjorde i løpet av et halvt århundre. Romanen følger en kvinne og hennes familie fra Helgelandskysten sommeren 1927 til Oslo våren 1990, og med Rogern fra Grorud som forteller i romanens andre del, har vi fått en generasjonsroman som vil bli stående. Seierherrene var også enige om at Tyskland skulle avvæpnes og deles i fire okkupasjonssoner, mens det var uenighet om erstatningsspørsmålet.

Roger 10 November 2019. Arild Raymond 09 Desember 2015.

RELATERTE BØKER