To blå bøker

To blå bøker - Jan Erik Vold | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Vold
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
To blå bøker.pdf
ISBN
7115578598986

BESKRIVELSE

To av Jan Erik Volds sterkeste diktsamlinger samlet i én bok: Sorgen. Sangen. Veien (1987) og En som het Abel Ek (1988). Den første blå boken er strengt oppbygd med 3 avdelinger på 33 dikt hver, alle på 3 strofer à 4 linjer .; en samling tredelt visdomsdiktning i en folkeviseaktig form, over stadiene Sorgen. Sangen. Veien. Den andre blå boken er en poetisk fortelling, som handler om møtet mellom Abel Ek og Omega fra Linköping. Flere av diktene i En som het Abel Ek er lest inn på plate, dels med Jan Garbarek på ingentings bjeller så tidlig som i 1977, dels med Chet Baker på Blåmann! Blåmann! i 1988. De to diktbøkene ble opprinnelig gitt ut på norsk og på svensk, i Oslo og i Stockholm.For mange i Norge er Jan Erik Vold (f. 1939) poeten framfor noen. I 1960-årene var han blant dem som brakte fornyelse inn i norsk poesi. Siden debuten mellom speil og speil (1965) har han gitt ut en rekke diktsamlinger, gjendiktninger, essay, artikler og CD-er.

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-To av Jan Erik Volds ... Kjøp To blå bøker fra Bokklubber To av Jan Erik Volds sterkeste diktsamlinger samlet i én bok: Sorgen.

Denne gangen står kampen om det mest livsnødvendige som finnes: vann. 2017: Signe er snart 70 år, men lar seg ikke skremme av havet.

RELATERTE BØKER