Turen går til Napoli & Sør-Italia

Turen går til Napoli & Sør-Italia - Cecilie Marie Meyer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Marie Meyer
DIMENSJON
9,36 MB
FILNAVN
Turen går til Napoli & Sør-Italia.pdf
ISBN
2886188194666

BESKRIVELSE

Det italienske kjøkkenets vugge!BOKEN DEKKER Napoli og Sør-Italia, fra hovedbyen Napoli til natur- og kulturopplevelser i de seks søritalienske regionene Campania, Abruzzo, Molise, Puglia, Basilicata og Calabria. Guiden gir innblikk i dagliglivet i Sør-Italia og forklarer politiske og samfunnsmessige forhold. En rekke artikler tar for seg landets historie, kunst og kultur, mat og drikke, natur og geografi. Boken er også rikt illustrert med bilder og nyttige kart.

Inngår i ditt medievalg. Kjøp 'Turen går til Napoli & Sør-Italia' av Cecilie Marie Meyer fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788203391606 Pris: 172,-.

Christian Martinez, Jakob Rubin Turen går ... Jeg tok denne turen i etapper, fra Roma til Napoli (Pompei) og fra Napoli til Catania. Dette er ikke blant de raskeste togene i Italia, men det går fort nok, og turen går for det meste langs vestkysten, med havet på den ene siden og snødekte fjell på den andre, bare avbrutt av gamle småbyer som toget stort sett må kjøre tvers gjennom. Er du ute etter en italiensk matopplevelse, kan turen gå til L'Asino d'Oro ved Colosseum, hvor du får servert perfekt pasta.

RELATERTE BØKER