Aksjeboken

Aksjeboken - Michael Anderson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Anderson
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Aksjeboken.pdf
ISBN
8097579176843

BESKRIVELSE

Aksjeboken er en sammenhengende fremstilling av aksjer som verktøy for både sparing og spekulasjon. Sentrale emner omtales på en nøktern og realistisk måte som gjenspeiler markedets usikkerhet. Samtidig er boken enkelt og klart formulert.Strukturen er nedenfra og opp, fra aksjenivå til porteføljenivå. På veien røres det ved en rekke temaer: selskapsstruktur, megleres rolle, valg av indekser, aktiv og passiv forvaltning, teknisk og fundamental verdsetting, og aksjers historiske og forventede avkastning.Boken er velegnet for den interesserte enkeltinvestor, økonomi-student og andre som grenser opp mot finansbransjen. Enkelhet er et mål gjennomgående, i tråd med prinsippet «så enkelt som mulig, men ikke enklere enn det». Boken er nøktern og ikke salgsdrivende, og investeringsbeslutningers iboende usikkerhet er søkt bevart. Boken gir en god oversikt for deg som ønsker å investere i aksjemarkedet. Forfatter Michael Anderson har flere års erfaring fra internasjonal aksjeforvaltning. Han har mastergrad fra London School of Economics, og er Chartered Financial Analyst og Autorisert Finansanalytiker.Skrevet for å være forståelig for de fleste- Bygger forståelsen fra bunnen og opp- Sammenhengende fremstilt fra selskapsnivå til porteføljenivå- Beskriver teknisk og fundamental analyse- Finansiell basalkunnskap- Tar opp grunnleggende temaer av sentral betydning- Innvier leseren i realistiske problemstillinger- Kritisk vurdering av etablerte sannheter- Skjuler ikke hvor vanskelig det er å skape meravkastning- Gjenspeiler den faktiske usikkerheten i markedet- Bygger på flere års erfaring fra internasjonal aksjeforvaltning.

Strukturen er nedenfra og opp, fra aksjenivå til porteføljenivå. Aksjeboken er en sammenhengende fremstilling av aksjer som verktøy for både sparing og spekulasjon. Sentrale emner omtales på en nøktern og realistisk måte som gjenspeiler markedets usikkerhet.

Dersom selskapet er opprettet for mindre enn to måneder siden kan et stiftelsesdokument erstatte aksjebok. En grunnleggende og praktisk innføring i kjøp og salg av aksjer. Aksjer og aksjehandel gir en grunnleggende og praktisk innføring i kjøp og salg av aksjer og ETP-er på Oslo Børs.

RELATERTE BØKER