Barnebursdag

Barnebursdag - Sara Johannessen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sara Johannessen
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Barnebursdag.pdf
ISBN
3832489120270

BESKRIVELSE

Det er noe eget med hjemmebursdager! I denne boken finner du inspirasjon til å arrangere morsomme og opplevelsesrike feiringer som hverken koster mye arbeid eller penger. Den kreative fotografen og småbarnsmoren Sara Johannessen minner oss på den klassiske fiskeleken, halen på grisen, langpannekaken og pølseboden, i tillegg til å by på nye kule triks og leker, smarte og inkluderende serveringsløsninger og ti sjarmerende temafester som barna vil elske! Boken er fylt med stemningsfulle og inspirerende bilder som får bursdagssommerfuglene til å blafre i magen på både store og små.

De voksne kan også hygge seg med barna - uten å måtte tenke på planlegging og opprydding, bursdagsverten tar seg av det meste. Vi tilbyr barnebursdag kun i helg, altså lørdag og søndag. Bursdagsselskapet disponerer "Kong Sverres rom" (like bak resepsjonen) til bespisning.

Labbene og snuten er i marsipan mens øynene er laget i melis. Perfekt i barnebursdag.

RELATERTE BØKER