Den gode samtalen

Den gode samtalen - Helge Svare | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helge Svare
DIMENSJON
7,86 MB
FILNAVN
Den gode samtalen.pdf
ISBN
3536340563258

BESKRIVELSE

Dialog er en samtale preget av gjensidig åpenhet og velvilje. Som dialogpartnere strekker vi oss mot et felles mål. Stadig flere av oss innser at vi trenger god dialog for å møte de utfordringene vi står overfor. Den gode samtalen handler først og fremst om dialog i praksis, men er også en innføring i dialogens teori og filosofi. Helge Svare ser nærmere på dialogiske idealer som oppriktighet, årvåkenhet, målbevissthet, undring, respekt og kunsten å lytte. Boka er skrevet for alle som er opptatt av å styrke dialogen. Den gir inspirasjon, motivasjon og konkret veiledning.

I en dårlig samtale er samtalepartneren mest opptatt av seg selv. For eksempel når den du prater med raner til seg samtalen midt i noe du forteller og ... Den viktige samtalen skal vere med på å finne råd for å legge arbeidssituasjonen til rette, og gjere vegen tilbake til arbeidet kortare.

Illustrasjonsfoto: shutterstock. tweet; Send; Alle kan kommunisere med barn.

RELATERTE BØKER