Fremdeles meg

Fremdeles meg - Jojo Moyes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jojo Moyes
DIMENSJON
7,95 MB
FILNAVN
Fremdeles meg.pdf
ISBN
9123627333297

BESKRIVELSE

Dette er den tredje og avsluttende romanen om Lou Clark, i bokserien som har bergtatt en hel verden. Internasjonalt har Jojo Moyes solgt over 31 millioner bøker og hun er tiårets mestselgende forfatter i Norge. Lou Clark vet mye. Hun vet hvor mange mil det er mellom hennes nye hjem i New York og kjæresten Sam i London. Hun vet at hennes rike, nye arbeidsgiver er et godt menneske, og hun vet at hans unge kone har hemmeligheter for ham. Det Lou ikke vet, er at hun kommer til å møte en mann som vil snu opp ned på livet hennes i New York. For amerikanske Josh vil komme til å minne henne så mye om en mann hun en gang kjente, at alt hun tror hun vet om kjærlighet vil bli utfordret. Lou aner ikke hva hun skal gjøre, men hun vet at det hun velger, kommer til å forandre alt ...

(...) Jojo Moyes tilhører med rette ... Fremdeles meg er oppfølgeren til Et helt halvt år og Etter deg. Lou Clark vet mye.

Sendes om 1 virkedag. Kjøp boken Fremdeles meg av Jojo Moyes (ISBN 9788283130102) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER