Historier fra Andeby

Historier fra Andeby En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Historier fra Andeby.pdf
ISBN
9014635823398

BESKRIVELSE

Andeby! Alt kan skje i byen Kornelius Kvakk grunnla, og selv ikke grunnleggerens statue er trygg når Donald blir satt til å pusse den opp. Mikke må nok en gang beskytte Andeby mot byens underverden, og Skrue må beskytte seg selv mot skattefuten. Det er ikke lett å være rik i Andeby!

Bygg opp ditt eget bibliotek av alle de beste Donald-historiene Alle som har lest Barks' historier som barn er blitt grepet av dem, og de fleste vender tilbake til dem om og om igjen. Abonnement på Donald DuckFå fantastiske historier fra Andeby rett i postkassen - til rabattert pris! Gled deg til gromme gleder og lystig latter når Donald Duck & Co. kommer i postkassen - hver uke! Donald Duck & Co.

Mikke må nok en gang beskytte Andeby mot byens underverden, og Skrue må beskytte seg selv ... Reisevirksomhet overlot han gladelig til innbyggerne i Andeby, og det skal ikke mye til for å sende dem av gårde i alle himmelretninger. ...

RELATERTE BØKER