Puttes eventyr i blåbærskogen

Puttes eventyr i blåbærskogen - Elsa Beskow | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elsa Beskow
DIMENSJON
4,32 MB
FILNAVN
Puttes eventyr i blåbærskogen.pdf
ISBN
3382450880603

BESKRIVELSE

Putte han vandrer i skogen inn og skal plukke bær til moren sin - Blåbær og tyttebær fine!I dag er det fødselsdagen til mor, og derfor er Puttes iver så stor - Han vil fylle kurvene sine!Han lette omkring både her og der, men stakkars Putte fant ingen bær, til slutt sank han ned på en stubbe. Han var nok på gråten vår lille venn.Da rørte noe ved Puttes ben, og der stod det en liten gubbe!Se så, lille Putte, vær ikke lei!Kom her - så vandrer vi, du og jeg, en tur inn i skogene mine.For jeg er selveste blåbærfar!I landet mitt tror jeg nok sikkert jeg har litt blåbær til kurvene dine.

Blåbær og tyttebær fine! I dag er det fødselsdagen til mor, og derfor er Puttes iver så stor - Han vil fylle kurvene sine!Han lette omkring både her og der, men stakkars Putte fant ingen bær, til slutt sank han ned på en stubbe. Les mer ... Kjøp 'Puttes eventyr i blåbærskogen' av Elsa Beskow fra Norges raskeste nettbokhandel.

Innbundet Bokmål Skip to the end of the images gallery . Skip to the ...

RELATERTE BØKER