Svart daggry

Svart daggry - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Svart daggry.pdf
ISBN
1594349807953

BESKRIVELSE

Den tredje boken med Olivia Rönning og Tom Stilton. Olivia Rönning har valgt å vende tilbake til politiet og har fått jobb på det lille tettstedet Arild i Skåne. Der blir hun dradd inn i etterforskningen av et grusomt barnemord. Noen dager senere skjer et nytt barnedrap rett utenfor Stockholm. Rikskrim kobles inn, og Mette Olsäter blir satt på saken. Mistanken rettes mot rasistiske miljøer. Samtidig får Tom Stilton en utklippsbok om det uoppklarte mordet på en tidligere luksusprostituert. Tom ble i sin tid presset ut av etterforskningen, men har aldri klart å glemme saken. Da det viser seg at et DNA-spor knytter de to barnedrapssakene sammen, tar det hele en uventet vending. Tom Stilton, Mette Olsäter og Olivia Rönning må jobbe sammen for å bekjempe skruppelløse drapsmenn.

november 2014 ... Kjøp 'Svart daggry' av Cilla Börjlind fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788205499911 Svart daggry er Cilla Og Rolf Börjlinds tredje bok om Olivia Rönning, Tom Stilton og Mette Olsäter. Svart daggry Rolf Börjlind, Cilla Börjlind (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall .

Da det lille lokalsamfunnet rystes av mordet på et barn, blir Olivia raskt trukket inn i etterforskningen. Pris: 155,-. pocket, 2016.

RELATERTE BØKER