Svermen

Svermen - Anders Malm | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Malm
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Svermen.pdf
ISBN
4863381263680

BESKRIVELSE

Fire unge gutter, ABC og D, motsetter seg å leve som enkeltpersoner og søker i stedet en ny eksistensform: svermen. Ved hjelp av en streng æreskodeks basert på hjemmesnekrede algoritmer forsøker de å kvitte seg med individets åk og tidens krav til eksepsjonalitet. Da de finner en samling etterlatte designerklær som har tilhørt den ene guttens mor, vikler foreldregenerasjonens individdyrkelse seg inn i guttenes kollektive prosjekt.

Svermfangergruppen stiller opp frivillig, ofte på litt umulige tidspunkter siden svermer skjer plutselig og uforutsigbart. Vi gjør så godt vi kan for å hente inn svermen og gi den ny adresse hos oss. Svermen av gresshopper var 60 kilometer lang og 40 kilometer bred Øst-Afrika flommer over av gresshopper.

Mennesker vil sage ned treet hvor svermen din bor, så din skjebne - og hele svermens skjebne - hviler på dine små skuldre! Norsk: ·stor flokk En sverm med gresshopper kan tømme et jorde med korn eller grønnsaker på svært kort tid. Natten mellom den 13.

RELATERTE BØKER