Carinas sunne kjøkken

Carinas sunne kjøkken - Carina Hultin Dahlmann | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carina Hultin Dahlmann
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Carinas sunne kjøkken.pdf
ISBN
7507973596155

BESKRIVELSE

Ønsker du et sunnere og friskere kosthold, men syns det er vanskelig å finne de gode oppskriftene? Eller kanskje du strever med å finne et kosthold som passer både deg og kroppen din? Carina Hultin Dahlmann tar nå steget videre fra juicing til matlaging. Hun har utdannet seg innenfor plantebasert matlaging, og ønsker å vise deg hvordan du kan kombinere ekte matglede med råvarer som styrker kroppen, demper betennelser, gir energi og slanker - men som også smaker godt. I boken vil du lære hvordan du enkelt kan få en «make-over» på kjøkkenet. Carina guider deg gjennom kunnskapen, prinsippene og råvarene man må ha for å kunne lage og spise god, sunn og næringsrik mat som styrker, slanker og gir energi. Alle oppskriftene i boken er frie for meieriprodukter, plantebaserte og frie for raffinerte råvarer. Samtidig er de lekre og smakfulle. Det som smaker og ser godt ut kan også være sunt. Over 80 oppskrifter på alt fra pizzabunner, hjemmelaget pasta og ketchup, til sunne desserter, cashewkrem og eggerstatninger. Et bonuskapittel med nye juice-oppskrifter basert på norske råvarer.

Vi blir kjent med den nye treneren til Amazon Grimstad, og to Anno-deltagere fra sørlandet. Vi skal også lære mer om drømmer. Carinas Smak til behag, cafe på tøyen .

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERTE BØKER