Den store boken om vitaminer og mineraler

Den store boken om vitaminer og mineraler - Abram Hoffer, Andrew W. Saul | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Abram Hoffer, Andrew W. Saul
DIMENSJON
8,16 MB
FILNAVN
Den store boken om vitaminer og mineraler.pdf
ISBN
1333511921439

BESKRIVELSE

Vitaminer og mineraler kan hjelpe deg å bli frisk! Men hvilke vitaminer - og hvilke doser? Denne boken gir deg svar på det. Legemidler kan aldri fungere som vitaminer, men vitaminer kan fungere som medisiner. Dette er den grundigste boken om bruk av vitaminer og mineraler i optimale doser, både for å forebygge og lindre, men også for å kurere mot lettere og mer alvorlige sykdommer, allergier og styrke immunforsvaret.Den store boken om vitaminer og mineraler bør alle helsebevisste mennesker ha i sin bokhylle.

Mineralene kan ikke dannes i kroppen og må tilføres via mat og drikke. De har forskjellige funksjoner. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Mineraler er naturlig forekommende grunnstoffer og kjemiske forbindelser som har karakteristiske fysiske egenskaper.

Men vi får ikke lenger i oss nok vitaminer, mineraler og næringsstoffer ... DEN STORE BOKEN OM VITAMINER OG MINERALER - slik bruker du tilskudd i optimale doser for å bekjempe sykdom, og forbedre helsen din. Trolig den grundigste og mest oppdaterte boken på norsk.

RELATERTE BØKER