Jordingshåndboka

Jordingshåndboka - Torleif Korneliussen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torleif Korneliussen
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Jordingshåndboka.pdf
ISBN
7914505152722

BESKRIVELSE

Jordingshåndboka er et hjelpemiddel under planlegging, utførelse og vedlikehold av jordingssystemer. Den er et bidrag for å øke kunnskapen om hvordan ansvarlig og sikker jording skal gjennomføres. Boka gir praktisk veiledning og nødvendig forklaring. Revidert i iht. NEK400 2014.

Medlemspris: 317,-Andre: 374,- KJØP *Lynvernhåndboka (Bokmål) ... Jordingshåndboka (Heftet) av forfatter Torleif Korneliussen. Teknologi, transport og landbruk.

NEK400 landbruk sier ingenting om maskenett slik det står i jordingshåndboka, men at armering i gulv skal tilkobles jord hver 20 meter. Som esmokra er inne på sa kan det benyttes formler i Jordingshåndboka for tilnærmet beregning av overgangsmotstand for ulike typer jordelektroder. Den store ulempen med disse formlene er at man må vite jordsmonnets resistivitet, noe som kan være vanskelig å ha en formening om for eksisterende jordelektroder. Jordingshåndboka er et hjelpemiddel for planlegging, utførelse og vedlikehold av jordingssystemer.

RELATERTE BØKER