Oppgaver i arbeidsrett

Oppgaver i arbeidsrett - Gerd Engelsrud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Engelsrud
DIMENSJON
4,89 MB
FILNAVN
Oppgaver i arbeidsrett.pdf
ISBN
9988934399662

BESKRIVELSE

Oppgaver i arbeidsrett er et praktisk hjelpemiddel for å lære arbeidsrett. Boken er oversiktlig og lett å finne frem i. Blant annet løfter forfatteren frem sentrale elementer ved hjelp av margkommentarer.Oppgaveboken er inndelt etter de samme temaene som boken Styring og vern. Arbeidsrett i offentlig sektor, men kan selvfølgelig brukes i tilknytning til andre teoretiske fremstillinger av arbeidsrett.I del 1 gir forfatteren noen generelle råd om det å skrive oppgaver, og hun kommenterer en konkret høyesterettsdom for å illustrere hvordan et juridisk resonnement skal bygges opp.Del 2 inneholder praktiske oppgaver knyttet til ulike deltemaer som ansettelse, diskriminering, lønn, ferie, oppsigelse, avskjed etc. Hvert deltema avsluttes med kontrollspørsmål.Del 3 inneholder eksamensoppgaver. De er basert på eksamensoppgaver knyttet til videreutdanning i Personalledelse (10 Studiepoeng ved HiOA) og eksamensoppgaver knyttet til bachelorstudiet i Administrasjon og ledelse (15 studiepoeng ved HiOA).Løsningsforslag til alle de praktiske oppgavene i del 2 og alle eksamensoppgavene i del 3 finnes under fanen "Tilleggsmateriell".Oppgaver i arbeidsrett er beregnet på de som studerer arbeidsrett ved høyskoler og universiteter og på ledere, personalmedarbeidere, fagforeningsrepresentanter og andre som ønsker å lære mer arbeidsrett.

Arbeidsrettsgruppen er Det juridiske fakultets forskergruppe for arbeidsrett og arbeidslivsspørsmål. Det samlede ansvaret for faget arbeidsrett og undervisning og andre faglige oppgaver i arbeidsrett ligger ved Institutt for privatrett, og administreres av Arbeidsrettsgruppens ledelse. Title: Utdrag oppgaver i arbeidsrett av Engelsrud, Author: Cappelen Damm, Name: Utdrag oppgaver i arbeidsrett av Engelsrud, Length: 16 pages, Page: 5, Published: 2016-12-12 Issuu company logo Issuu Oppgaver i arbeidsrett er beregnet på de som studerer arbeidsrett ved høyskoler og universiteter og på ledere, personalmedarbeidere, fagforeningsrepresentanter og andre som ønsker å lære mer arbeidsrett.

Konflikten er om Thomas Eng kan kreve at Bjørn Busk slutter i sin jobb som jordbærplukker. Oppgavesamlingen inneholder både teoretiske og praktiske oppgaver i arbeidsrett og er et nyttig hjelpemiddel for studenter og andre som skal lære seg faget arbeidsrett. Oppgavesamlingen er tematisk bygget opp og tar blant annet for seg temaene arbeidsavta Oppgaver i arbeidsrett er et praktisk hjelpemiddel for å lære arbeidsrett.

RELATERTE BØKER