Påske-quiz

Påske-quiz - Kvam. Lars Hojem | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kvam. Lars Hojem
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
Påske-quiz.pdf
ISBN
2598621319932

BESKRIVELSE

Ingen påske uten quiz! Dette er quizboka som samler hele familien i påsken, med sine 1500 spørsmål i fire vanskelighetsgrader. Ingen kommer til å klare alle spørsmålene, men alle i familien kommer til å greie noen. Boka er delt inn i hele 75 ulike kategorier med 20 spørsmål i hver kategori. Spørsmålene dreier seg om tradisjonelle quiz-emner som film, TV, musikk, sport, geografi, natur og vitenskap, historie, mat og litteratur. Flere av kategoriene er også godt egnet for familiens yngste, som Melodi Grand Prix Junior, Norsk iskrem, Barne-TV, tegneserier og barnebøker.

64 spørsmål og svar fordelt på 8 kategorier. Morsom påskequiz for hele familien. Quiz er alltid gøy - enten dere er hjemme, på hytta eller i bilen.

God påske fra Festdoktoren! Spørgsmål: 1. Hv… Påskequiz.

RELATERTE BØKER