Seks minutter i mai

Seks minutter i mai - Nicholas Shakespeare | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicholas Shakespeare
DIMENSJON
4,98 MB
FILNAVN
Seks minutter i mai.pdf
ISBN
1031855527567

BESKRIVELSE

Dette er historien om hvordan slaget om Narvik i april 1940 førte til regjeringskrise i England og endret krigens gang. Fra 1939 var Winston Churchill marineminister og en del av det britiske krigskabinettet, og like lenge hadde han vært fiksert på Norge og den tyske malmtransporten gjennom Vestfjorden fra Narvik. Dette var en hovedåre for oppbyggingen av den tyske krigsmaskinen. Statsminister Neville Chamberlain ville lenge ikke høre på Churchills planer om å avskjære tyskernes transportrute, av frykt for å provosere Hitler. Da angrepet på Norge kom, var det for sent, og de britiske aksjonene langs norskekysten ble en katastrofe - for Churchill også personlig.Med en rekke nye kilder og detaljer bringer Nicholas Shakespeare oss tett på begivenhetene som ledet fram til «The Norway Debate» i det britiske parlamentet - som den 10. mai endte med en seks minutters avstemning der Winston Churchill helt uventet ble landets statsminister.

Hvordan invasjonen av Norge gjorde Churchill til statsminister» av Nicholas Shakespeare. Seks minutter i mai. Innbundet, Nicholas Shakespeare, Hvordan invasjonen av Norge gjorde Churchill til statsminister, Bokmål, Sakprosa, Historie mer » Seks minutter i mai ebok.

omgang. Dortmund vant 6-1. Om Seks minutter i mai.

RELATERTE BØKER