Å knytte bånd

Å knytte bånd - Frode Hübertz Haaland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Hübertz Haaland
DIMENSJON
7,10 MB
FILNAVN
Å knytte bånd.pdf
ISBN
3676784867086

BESKRIVELSE

Boka ser på ansettelser som en gjensidig prosess, et samspill mellom arbeidssøker og arbeidsgiver og en lærings- og tilpasningsprosess som kan endre så vel de nyansatte som deres nye arbeidsplasser. Ansettelser er blitt stadig viktigere og vanskeligere og skjer endatil hyppigere. Arbeidssøkerne er kanskje mer kresne enn noen gang, og mange arbeidsgivere opplever problemer med å rekruttere nye medarbeidere. Dette gir ledere store utfordringer og krever ny kompetanse.Å knytte bånd er skrevet for alle som er involvert i ansettelser, enten man er leder, ansatt i en HR-avdeling eller studerer personal- og organisasjonsfag på høyskoler eller universitet.Hør podcast med forfatter Frode Haaland.Frode Haaland snakker om onboarding av nye medarbeidere i MeyerHaugens podcast.Se film med forfatter Frode Haaland der han forteller om boka. "Ansettelse handler om hvordan man inngår en psykologisk kontrakt , der man er enig om at man vil ha hverandre, vil hverandre vel, og inngår løfter og forpliktelser om bidrag og belønninger. Den juridiske kontrakten er det konkrete uttrykket for denne sentrale, mer uhåndgripelige enigheten. Dette utgangspunktet får store konsekvenser for hvordan man kan og bør drive ansettelser."

ĂĽ knytte bĂĽnd rekruttering, utvelgelse og innfasing av nyansatte. A knytte band.indd 3.

Dette gir ledere store utfordringer og krever ny kompetanse. Å knytte bånd er skrevet for alle som er involvert i ansettelser, enten man er leder, ansatt i en HR-avdeling eller studerer personal- og organisasjonsfag på høyskoler eller universitet.» I dette blogginnlegget vil jeg trekke frem fem menneskelige kvaliteter eller egenskaper jeg personlig mener er viktige for å knytte bånd med andre studenter.

RELATERTE BØKER