Kjærlighet er den ting

Kjærlighet er den ting - Håkon Øvreås | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Håkon Øvreås
DIMENSJON
5,48 MB
FILNAVN
Kjærlighet er den ting.pdf
ISBN
5375449890761

BESKRIVELSE

Kjærlighet er den Ting I Kjærlighet er den Ting følger vi et par fra den første stormforelskelsen og gjennom kjærlighetens mange faser, fra lengsel og drømmer til tvil og ambivalens. En kjærlighetshistorie om et intenst møte, om hverdager og ferier, og om det skjøre som kan oppstå mellom to mennesker. Øvreås har et liketil språk som gjør det fint og sterkt å lese, dels er det eksplisitt, dels er det inderlig og sårt. Det tar ikke lang tid: du tvinner håret til siden, den hvite nakken kommer til syne og jeg begynner å elske hendene dine, slik jeg elsker rommet rundt hendene og alt du tar i. Du stjeler vin og jeg elsker glasset og armen som løfter glasset mot munnen, slik jeg elsker munnen og tiden du bruker på å drikke av glasset; det er jeg som er full, jeg elsker tiden det tar å elske alt som kommer til syne, alt jeg ennå ikke kan se.

Håper du liker den. Håper på svar og tilbakemeldinger under :) Engelsk Dikt.

Teksten i figuren har ikke med "følelsen av at (…)", bare fordi det ble litt liten plass i figuren. Du opplever side B hver gang noen gjør noe som du setter pris på.

RELATERTE BØKER