Lek, dans og teater

Lek, dans og teater - Leif Hernes, Gunnar Horn, Helge Reistad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Hernes, Gunnar Horn, Helge Reistad
DIMENSJON
12,86 MB
FILNAVN
Lek, dans og teater.pdf
ISBN
8961062535314

BESKRIVELSE

I skjæringspunktet mellom konvensjonene i leken, dansen og teatret mener forfatterne å finne en møteplass der barn og voksne kan lære av og inspirere hverandre, samt utforske tanke- og følelseslivet gjennom formende estetiske uttrykk, og sammen utvikle nye perspektiver på kunst. Illustrert.

Alle får være med og leke med den leken de syns var aller morsomst. Ønsker du å laste ned en Lek, dans og teater-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Lek, dans og teater og andre bøker av forfatteren Leif Hernes. "Drama er et estetisk fag; et kunstfag med forankring i teaterkunsten. Estetisk fag er sansbare, det vil si at det gir oss mulighet til å oppleve å uttrykke oss symbolsk gjennom kropp og stemme ved fysisk handling, verbale og kroppslige følelsesuttrykk og ord" (Sæbø, Drama i barnehagen 2003).

Drama handler om estetiske impulser og opplevelser som kan gjøre inntrykk på barna. SOLVEIG GAARDER Historier til fortelling, lek og teater i barnehagen Eureka 2007 001InnledningApril2007.qxp 25.03.07 01:03 Side 4 001InnledningApril2007.qxp 25.03.07 01:03 Side 1 Det er dette som skiller en dramaøvelse fra en vanlig lek. For å kunne kalles en dramaøvelse må øvelsen ha et element av fiksjon og agering i seg.

RELATERTE BØKER