Selbuvotten

Selbuvotten - Terri Shea | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terri Shea
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Selbuvotten.pdf
ISBN
4773962074696

BESKRIVELSE

Populær tradisjonsstrikk - no i hefta utgåve! Den første store boka om den vakre og tradisjonsrike selbuvotten i billigutgåve! Selbuvotten har halde seg like populær i fleire tiår og blir strikka av stadig nye generasjonar. I denne boka får du vite alt du treng for å komme i gang med å strikke vottar i ulike mønster og fargar. Boka inneheld både kulturhistorisk stoff om dei kjende vottane og ei enkel innføring i strikketeknikken. Over 30 oppskrifter til ulike selbuvottar gir deg framgangsmåten trinn for trinn. Boka er illustrert med fargebilete og mønsterskjema.

Boken, som ble påbegynt av ei ung jente så tidlig som i 1955, byr på et budskap som fremdeles er aktuelt, og viktig, både for voksne og barn. Mønster: Legg opp 44 m. Strikk vrangbord, 2r 2vr: 10 omg hvit, 2 sort, 2 hvit, 3 sort, 2 hvit, 2 sort og 6 hvit.

- Det er en vakker bok med fine bilder, men du kan se at vottene er for grovt strikket, og at det er for unøyaktig i forhold til hvordan ... Pris: 259,-. pocket, 2017.

RELATERTE BØKER