Skjulestedet

Skjulestedet - Corrie Ten Boom | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Corrie Ten Boom
DIMENSJON
11,19 MB
FILNAVN
Skjulestedet.pdf
ISBN
9558821151339

BESKRIVELSE

Familien ten Boom bor i en fredelig småby i Holland. Så kommer krigen. Forfulgte og hjemløse mennesker finner veien til ten Booms dør, og med fare for eget liv prøver familien å hjelpe dem med hus, mat og penger. I februar 1944 blir familien ten Boom angitt, fengslet og sendt i konsentrasjonsleir. Da er hjemmet deres skjulested for seks flyktninger.Corrie og søsteren Betsi tilbringer store deler av 1944 i konsentrasjonsleir. De ser det som et kall fra Gud å være hans vitner mellom fangene og møter det vonde med godhet og kjærlighet, men dette er ingen lett oppgave. Boken er et nytt opptrykk av en populær klassiker.

Rett til gjengivelse i andre sammenhenger skal avklares med forlaget på forhånd, med mindre slik rett følger av lovgivning. Pris: 216,-. heftet, 2014.

Totalkarakter 4,2 / 5 ... "Skjulestedet er en overbevisende roman om kjærlighet, lojalitet og offer under andre verdenskrigs ødeleggelser og forfølgelser i Tyskland. Jenoff forteller en uforglemmelig historie om to sterke kvinner som kjemper om å overleve og beskytte dem de elsker Her hentes Grunnloven frem fra skjulestedet.

RELATERTE BØKER