Søkte Allah, fant Jesus

Søkte Allah, fant Jesus - Nabeel Qureshi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nabeel Qureshi
DIMENSJON
8,80 MB
FILNAVN
Søkte Allah, fant Jesus.pdf
ISBN
8387354069185

BESKRIVELSE

Qureshi tar oss med på innsiden av et trygt og intellektuelt stimulerende muslimsk hjem, og beskriver hvordan han i oppveksten utvikler en stor lidenskap for islam. Så begynner han å studere, og gjennom en kristen studiekamerat møter han sterke argumenter for Jesu oppstandelse og rett til å hevde at han er Gud. Ute av stand til å avvise argumentene, og uvillig til å gå i konflikt med sin muslimske arv, trekkes Qureshi inn i en intens indre kamp. Han ønsker å utfordre Bibelen, begynner å lese den, og ender til sin forskrekkelse opp med et nært forhold til Jesus. Boken gir et grundig og viktig innblikk i den dype konflikten som oppstår når islam møter kristendom i en troendes hjerte. Følelsene og de intellektuelle refleksjonene forfatteren beskriver, vil utfordre kristne så vel som muslimer.

... In Seeking Allah, Finding Jesus, Nabeel Qureshi describes his dramatic journey from Islam to Christianity, complete with friendships, investigations, and supernatural dreams along the way. Kjøp 'Søkte Allah, fant Jesus, a devout muslim encounters christianity' av Nabeel Qureshi fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, CD | 9788252003079 Søkte Allah fant Jesus.

India - Be for Rupa*. Da hun møtte Guds kall til frelse, ble faren rasende og nektet å støtte henne.

RELATERTE BØKER