Sterkere; fra trent til veltrent

Sterkere; fra trent til veltrent - Benjamin Christensen, Martin Norum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benjamin Christensen, Martin Norum
DIMENSJON
5,17 MB
FILNAVN
Sterkere; fra trent til veltrent.pdf
ISBN
7959384808470

BESKRIVELSE

Det nye standardverket for alle som driver seriøs styrketrening!Har du trent styrke en stund, men ikke fått de resultatene du vil ha? For å komme videre kreves det målrettet trening over tid, og enda viktigere: riktig trening over tid. Jo bedre trent du er, desto viktigere er detaljene, både når det gjelder valg av øvelser, teknikk, kosthold og treningsprogram.Denne inspirerende og instruktive treningsboka gir deg svarene, uavhengig av hvilket nivå du er på. De to treningsekspertene Christensen og Norum legger stor vekt på konkrete råd som du umiddelbart kan ta i bruk. De bygger på moderne forskning om trening så vel som sine egne erfaringer gjennom tusenvis av PT- timer.Boka inneholder tre essensielle redskaper for at du skal lykkes: Kostholdsplanleggeren, Teknikkveilederen og Treningsplanleggeren. Ved å bruke disse vil du få det resultatet du ønsker deg.«Boken vil være et nyttig verktøy for alle som interesserer seg for å optimalisere resultater innen styrketrening - fra hobbymosjonisten til den mer seriøse, samt fagpersoner som trenger en oppdatering eller oppsummering på området.»Ida Marie Pedersen, Norsk Tidsskrift for Ernæring nr 2/2017

Det nye standardverket for alle som driver seriøs styrketrening! Boken «Sterkere - fra trent til veltrent» skrevet av undertegnede og Benjamin Christensen har blitt anmeldt av Norsk Tidsskrift for Ernæring (NTFE). Les omtalen her.

ABONNER PÅ VÅRE NYHETSMAIL. NYHETSBREV: La dette feltet stå tomt om du er en person: KONTAKT OSS.

RELATERTE BØKER