Vippepunktet

Vippepunktet - Malcolm Gladwell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malcolm Gladwell
DIMENSJON
5,1 MB
FILNAVN
Vippepunktet.pdf
ISBN
8422865722258

BESKRIVELSE

Vippepunktet - eller The Tipping Point som originalen het - er Malcolm Gladwells sensasjonelle gjennombruddsbok om det magiske øyeblikket når en idé, en trend eller en sosial adferd tar fyr og sprer seg som ild i tørt gress. Slik en mann med influensa kan skape en epidemi, kan et dytt i riktig retning til rett tid av og til løfte et produkt fra ingenting til allemannseie. Hvorfor og hvordan går fenomener fra å være utenkelige til å bli selvsagte? Ikke noe tema er for lite og ubetydelig til å gi svar på store spørsmål når Gladwell gyver løs på det, med like deler fortellerkunst og vitebegjær.Gladwells berømte bestselger utforsker og forklarer vippepunktet som fenomen. Boken har allerede forandret hvordan vi tenker omkring hvordan ideer og sosiale vaner sprer seg i vårt moderne kommunikasjonssamfunn. Denne norske utgaven baserer seg på en redigert og utvidet versjon med et nyskrevet forord av forfatteren.Les utdrag fra boken:

En global oppvarming på fire grader vil føre til at 85 prosent av Amazonas dør, ifølge studien som ble publisert i tidsskriftet Science i år. Vi lanserer Dag O. Hessens bok om klima og artsmangfold "Verden på vippepunktet".

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788275476409 fpress.no ... null null Vippepunktet inntreffer når så store områder av regnskogen er ødelagt at skogen ikke klarer å opprettholde seg selv og den kollapser og går over til en permanent, tørrere tilstand.

RELATERTE BØKER