Erindringer af mit liv indtil ankomsten til Throndhjem

Erindringer af mit liv indtil ankomsten til Throndhjem - Conrad N. Schwach | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Conrad N. Schwach
DIMENSJON
6,31 MB
FILNAVN
Erindringer af mit liv indtil ankomsten til Throndhjem.pdf
ISBN
6170559156552

BESKRIVELSE

Foraktet som dikter og glemt som menneske skrev poeten og juristen Conrad Nicolai Schwach i 1848 et manus med tittelen Erindringer af mit liv. Etter at verket hadde levd et "hemmelig liv" i 150 år kom det ut i begrenset opplag i 1992. Ryktene om denne frodige boka har gjort den til en av de mest ettersøkte i norske antikvariater. Med en sjelden spontanitet forteller Erindringer af mit liv om livet i Norge rundt 1814. Både i den personlige skildringen av festing, studentliv og erotikk, og i beretningen om kjente og mektige personer fra samtida, overgår boka det meste hva gjelder utilslørt åpenhet. Her får vi et bilde av den dobbeltmoralen som lå i tida, skildret uten filter av moralsk eller faktisk karakter. Dette har fått mange til å trekke paralleller til forfattere som Casanova, Hans Jæger og Henry Miller. Erindringer af mit liv er en unik og underholdende kilde til miljøer og subkulturer som i dag tilhører historien; en slags gonzo-journalistikk i Wergeland-omgivelser. I ny og forbedret utgave foreligger nå Erindringer af mitt liv, med bl.a. registre på over 3000 person- og stedsnavn, og et forord av forfatter og biograf Arild Stubhaug.

Oslo: Ka forlag. Svendsen, Paulus, 1904-1989 Paulus Svendsen Svendsen, Paulus, 1904-VIAF ID: 70303673 (Personal) Permalink: http://viaf.org/viaf/70303673 Kjøtt er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Finn Valgermo Finn Valgermo 08/27/2010.

Aalholm: Kjente menns ukjente brever. Arendal 1933. 2008 - Erindringer af mit liv : indtil ankomsten til Throndhjem : nedskrevne i aaret 1848 (Oslo: Ka forlag) .

RELATERTE BØKER