Kim Jong-un; et skyggeportrett av en diktator

Kim Jong-un; et skyggeportrett av en diktator - Sun Heidi Sæbø | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sun Heidi Sæbø
DIMENSJON
8,2 MB
FILNAVN
Kim Jong-un; et skyggeportrett av en diktator.pdf
ISBN
1246260738793

BESKRIVELSE

Den 13. februar 2017 blir en mann drept for åpen scene på flyplassen i Kuala Lumpur. Da den avdøde viser seg å være Kim Jong-nam, rettes alles mistanke mot mannens halvbror, Nord-Koreas diktator Kim Jong-un. I boken følger Sun Heidi Sæbø sporene fra det spektakulære drapet, og ender opp med et portrett av en diktator med ryggen mot veggen og et land med lite igjen å tape.

Kim Jong Un ridende på en hvit hest på fjelltoppen Mount Peaktu. Slik er Kim Jong-uns spektakulære feriested. Nord-Koreas diktator unngikk offentligheten i tre uker.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788202586034 Kim Jong-un (IPA: [kimdzɔŋɯn], chosŏn'gŭl: 김정은, hanja: 金正恩, romanisering: Kim Chŏngŭn, revidert romanisering: Gim Jeong-eun, født 8. januar 1984 i Pyongyang) er en nordkoreansk politisk og militær leder.

RELATERTE BØKER