Kjærlighetens førti bud

Kjærlighetens førti bud - Elif Shafak | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elif Shafak
DIMENSJON
9,91 MB
FILNAVN
Kjærlighetens førti bud.pdf
ISBN
5212239349063

BESKRIVELSE

En poetisk og fengslende fortelling fra en av Tyrkias største forfattere. På det urolige 1200-tallet, en tid fylt av religionskrig og maktkamp, møter poeten Rumi sin åndelige veileder, den vandrende dervisjen kjent som Shams av Tabriz. Rumi forvandles fra en vellykket, men ulykkelig geistlig til en engasjert mystiker, poet og talsmann for den universelle kjærligheten. Det åndelige båndet mellom Rumi og Shams møter mye motstand fra mektige krefter - og de blir sveket av dem som står dem nærmest. Men deres historie slutter likevel ikke der. I dagens Massachusetts blir den amerikanske husmoren Ella Rubenstein inspirert av Rumis kjærlighetsbudskap. Det gir henne styrke til å gjennomføre sin egen nødvendige livsendring. «En nydelig, ornamentert, overdådig bok ... Fortid og nåtid forenes på vakkert vis i et lidenskapelig forsvar av selve lidenskapen.» - The Times

På det urolige 1200-tallet, en tid fylt av religionskrig og maktkamp, møter poeten Rumi sin åndelige veileder, den vandrende dervisjen kjent som Shams av Tabriz. Pris: 328,-. innbundet, 2017.

På det urolige 1200-tallet, en tid fylt av religionskrig og maktkamp, møter poeten Rumi sin åndelige veileder, den vandrende dervisjen kjent som Shams av Tabriz. Elif Shafak sin bok «Kjærlighetens førti bud» er en av dem som blir Netflix-serie. Her viser hun frem boken «10 minutter og 38 sekunder i denne merkelige verdenen» Elif Shafak: «Kjærlighetens førti bud» (Font/via) Tyrkias mest leste kvinnelige forfatter, og spaltist i blant annet The Guardian og The New York Times, ... Hennes bok Kjærlighetens førti bud (oversatt av Bente Klinge) er en historie fra 1200-tallet i Bagdad om relasjonen mellom poeten og sufien Rumi og vennen Shams av Tabriz, som inspirerer og forløser Rumis poetiske kraft.

RELATERTE BØKER