Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer

Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer - Cecilie Jávo | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Jávo
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer.pdf
ISBN
8734543352704

BESKRIVELSE

Når en skal veilede eller behandle familier som tilhører en annen kultur enn majoritetskulturen er det nødvendig med kulturkompetanse og kultursensitivitet. Det danner grunnlaget når Cecilie Jávo presenterer teoretiske forståelser og praktiske framgangsmåter i arbeidet med barn med atferdsproblemer og deres familier. Forfatteren henvender seg til studenter og profesjonelle som i bachelorutdanning eller i ulike videre- og etterutdanninger i helse-, sosial- og skolesektoren vil utvikle sin kulturkompetanse i arbeid med atferdsvanskelige barn som kommer fra etniske minoriteter, inkludert samiske barn og barn av ikke-vestlige innvandrere/flyktninger.

Formidling av holdninger, normer, verdier, kunnskaper og ferdigheter som er viktige i den kulturen barnet vokser opp i er sentralt i barneoppdragelsen. Derfor er oppdragelse alltid et kulturavhengig fenomen. Kjøp Kulturens betydning for oppdragelse og atferdsproblemer fra Tanum Når en skal veilede eller behandle familier som tilhører en annen kultur enn majoritetskulturen er det nødvendig med kulturkompetanse og kultursensitivitet.

Boka presenterer teoretiske forståelser og praktiske fremgangsmåter i arbeidet med barn med atferdsproblemer og deres familier. Boka er beregnet på studenter.. 13 pensumbøker til 1.

RELATERTE BØKER