Matematikk

Matematikk - Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Matematikk.pdf
ISBN
5721110134200

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

Sindre Sogge Heggen har laget en lærebok i faget matematikk R2 som du kan finne her. Han skriver: "Før kalkulus [er] et komplett og gratis læreverk i matematikk R2.

Her får du frisket opp grunnleggende matematikk fra grunnskolen slik at du får et godt utgangspunkt for å ta fatt på praktisk matematikk. Matematikk med informatikk (bachelor) Ønsker du å forstå verden ved hjelp av matematikk? Eller er du fascinert av matematiske ideer i seg selv? I dette studiet kombinerer du matematisk tenkning med datamaskinens kraft, et samspill som er ettertraktet i forskning, næringsliv og forvaltning. ... Multi er et komplett læreverk i matematikk for barnetrinnet og kommer nå i en helt ny utgave tilpasset nye læreplaner.

RELATERTE BØKER