Og det var kjærlighet

Og det var kjærlighet - Marit Trønnes, Heidi Pettersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Trønnes, Heidi Pettersen
DIMENSJON
6,14 MB
FILNAVN
Og det var kjærlighet.pdf
ISBN
9887736904818

BESKRIVELSE

Marit Trønnes hadde to døtre på Utøya i 2011. Kun en overlevde. Dette er en mors beretning om livet før og etter at tragedien rammet dem. 22. juli 2011 er to søstre på Utøya. Cathrine ser søsteren Elisabeth stå i vinduet i kafébygget etter at de har hørt om bomben i Oslo. De smiler til hverandre og gir hverandre tommel opp. Cathrine går mot teltplassen. Så begynner skytingen. Cathrine blir skutt, men overlever. Elisabeth kommer aldri levende fra øya. Mamma Marit er på ferie da det skjer. I flere dager er hun og familien hos Cathrine på sykehuset, uten å vite hvordan det er gått med Elisabeth. Først etter en uke får de dødsbudskapet. Seks år senere strever mor og datter med å komme seg videre. Slik er dette en sterk fortelling om hvordan en rammet familie har opplevd livet etter terroren, og en bok som belyser hvordan storsamfunnet har stilt opp i denne krevende tiden.

Som alle barn har «Iver» et grunnleggende behov for kjærlighet i møte med voksne omsorgspersoner, men opplever ikke å bli ivaretatt av saksbehandleren sin i barnevernet. Det var kjærlighet fra første stund, sier Jens og ler sin lune latter. - Jeg tenkte at det var en fin fyr.

Når vi vet hvor lett det er for en psykopatisk partner å tåkelegge oss og forandre vår virkelighetsoppfatning så kan man forestille seg hvor tåkelagt et barn av psykopatiske ... Og det var kjærlighet. Heidi Pettersen og Marit Trønnes.

RELATERTE BØKER