Psykodynamisk behandling av ruslidelser

Psykodynamisk behandling av ruslidelser - Per Føyn, Shahram Shaygani | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Føyn, Shahram Shaygani
DIMENSJON
6,28 MB
FILNAVN
Psykodynamisk behandling av ruslidelser.pdf
ISBN
5279233107342

BESKRIVELSE

I denne boken presenterer forfatterne Per Føyn og Shahram Shayganien systematisk behandlingsmodell basert på psykodynamiske prinsipper. Forfatterne hevder at psykodynamisk teori har sin styrke i forståelsen av psykologiske og relasjonelle fenomener som er vanskelig tilgjengelige for vår umiddelbare bevissthet. Derfor er psykodynamisk perspektiv og behandling spesielt velegnet og virksomt i forhold til pasienter med kompliserte og sammensatte lidelser.Boken er først og fremst skrevet for helsepersonell som arbeider med ruspasienter, uavhengig av fagbakgrunn, men også lærere, politifolk, sosialarbeidere, saksbehandlere på NAV, rusavhengige og pårørende vil ha nytte av den.

Vi bruker teknologi på nettsiden vår som nettleseren din ikke støtter. Vurder å oppgrader nettleseren din til en nyere versjon.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Psykodynamisk behandling av ruslidelser. Per Føyn; ...

RELATERTE BØKER