Buktalerens rike

Buktalerens rike - Pedro Carmona-Alvarez | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pedro Carmona-Alvarez
DIMENSJON
10,1 MB
FILNAVN
Buktalerens rike.pdf
ISBN
1490956753917

BESKRIVELSE

Pedro Carmona-Alvarez' «Buktalerens rike» inneholder forfatterens fem første diktsamlinger, fra debuten «Helter» (1997), via «Clown Town» (2002), «Prinsens gate» (2004), «Sanger for kor» (2013) og «Samtaler med onkel Nica og tante Viola» (2015), samt nye dikt. Carmona-Alvarez'poesi kretser rundt temaer som hukommelse, tilblivelse, dannelse og arv. Politikk, historie og det sosiale er vesentlige elementer i diktene, som beveger seg på tvers av tid og rom, og taler fra enhver krok i verdenshistorien. Mylderet av stemmer utgjør kjernen i Carmona-Alvarez' poetiske forfatterskap, som er en ambisiøs totaldiktning som ikke har sin like i norsk, eller nordisk poesi. Boken inkluderer også en samtale om liv og diktning mellom Carmona-Alvarez og kritiker og forfatter Kaja Schjerven Mollerin.

innbundet, 2017. Sendes innen 1-3 virkedager.

tilbud på bøker og produkter! Pedro Carmona-Alvarez, norsk-chilensk forfatter og musiker. Han debuterte i 1997 med diktsamlingen Helter, fulgt av samlingene Clown Town (2002) og Prinsens gate (2004).

RELATERTE BØKER